Ajankohtaista

MASAI PÄIVÄT!

24.05-25.05.2018
Annamme koko MASAI mallistosta -25% alennuksen.
Molemmilla päivillä myymälässä myös MASAI pukeutumisneuvoja.
Nähdään!
Palvelemme: 10.00-19.00
Ateneuminkuja, Helsinki

Yhteystiedot

Naistenvaateliike J-nen
KESKUSKATU 7B
00100 HELSINKI

Aukioloajat:
MA-PE 10.00.19.00
LA 10.00-16.00

Puhelin: 09-2785577
info@jnen.net

Uusimmat kuvat

p1060860
p1060851
p1060814

Toimitusehdot

Maksutavat: 

Verkkomaksu: 
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. 

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, J-nen toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oyj. 

Suomen Verkkomaksut Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oyj on myös maksun saaja. 

Suomen Verkkomaksut Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Postitus- ja käsittelykulut : Lähetys on asiakkaalle ilmainen. Tilauksen voi myös noutaa putiikistamme J-NEN Keskuskatu 7 B/ Ateneuminkuja, Hki. Kaikkiin hintoihin sisältyy alv 24%. 

Toimitustavat: 
Tuotteet toimitetaan annettuun postiosoitteeseen noin 7 vrk:n kuluessa tilauksesta. Mikäli tuotetta ei ole saatavilla tai toimitusaika on pidempi, saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi. Toimitamme tilaukset kaikkialle Suomeen. Jos haluat tilata tuotteita Suomen ulkopuolelle ,ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@j-nen.net. Alle 18-vuotiaat tarvitsevat tilaamiseen holhoojan luvan. 

Palautusoikeus ja ostoturva: 
Sinulla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus tilaamillesi tuotteille. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja moitteettomassa kunnossa olevia myyntikelpoisia tuotteita. Myös tuotteen hintalappu täytyy olla paikoillaan. Ale-tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Sinun tulee tehdä palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen info@j-nen.net ennen tuotteen palauttamista. Palautuspaketin voi jättää Postiin asiakaspalautuksena. Palautus on maksuton. Muistathan ilmoittaa tilinumerosi, jotta voimme maksaa palautuksesi tilillesi. Palauttaessasi tuotteita saat rahat tilillesi 30 päivän kuluessa. Kun palautat tuotteita, säilytä kuitti postituksesta. J-NEN ei vastaa tuotteiden katoamisesta paluulähetyksen aikana. Emme lunasta postiennakkopaketteja tai muita kuin asiakaspalautuksena tulleita lähetyksiä. Huomaathan, että voit tehdä yhden maksuttoman palautuksen/ tilaus ja että kolmen koko tilauksen asiakaspalautuksen jälkeen emme enää voi toimittaa sinulle tilauksia. 

Vaihto: 
Jos haluat vaihtaa tuotteen, tee uusi tilaus verkkokaupassa vaihtotuotteille ja palauta väärät tuotteet palautuksena. Vahingoittunut tuote: Jos saamassasi paketissa on ulkoisia vaurioita, sinun tulee tehdä asiasta valitus noutopaikkaasi. Jos huomaat vaurion vasta avattuasi paketin, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@j-nen.net lisäohjeita varten. J-NEN maksaa lähetyskulut väärin toimitetun tuotteen kohdalla. 

Yksityisyys ja tietosuoja: 
Luovuttamasi henkilö- ja osoitetiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Tietoja käytetään ainostaan tuotteiden tilauksiin ja toimituksiin. Sinulla on oikeus tarkistaa rekisterissä olevat tietosi, voit tehdä sen ottamalla yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@j-nen.fi

Lisätietoja
Tuotteita on verkkokaupassa rajoitettu määrä. J-NEN pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. LY 1439610-6